De Virtuele maagband

Home / De Virtuele maagband

De Virtuele maagband is een programma dat bestaat uit 3 of 4 hypnosesessies, waarmee je op een gezonde en veilige manier kilo’s kunt verliezen.

Als je kiest voor 3 sessies worden deze met een tussenpoos van ongeveer 1 week gepland te worden. In de eerste sessie wordt alles uitgelegd over het programma en wordt een virtuele maagband geplaatst tijdens een virtuele operatie. Je krijgt je een geluidsopname mee naar huis, die je dagelijks dient te beluisteren gedurende (minimum) een maand. Deze geluidsopname is een mini hypnosesessie om de effecten van het programma te verstevigen.

In sessie 2 en 3 wordt er verder gewerkt op het bestendigen van de nieuwe (eet)gewoontes. Zo worden er suggesties gegeven omtrent water drinken, beweging nemen, je denkpatronen,…

Kies je voor 4 sessies dan bestaat de eerste sessie uit het voorbereiden van het onderbewustzijn op het plaatsen van de maagband.

De Virtuele Maagband maakt gebruik van hypnose als hulpmiddel om je sneller een voldaan gevoel te geven waardoor je kleinere porties gaat eten. Verder wordt er ook gewerkt aan een aanpassing van je cognities omtrent eten en je eetgewoontes.

Jouw motivatie om het programma op een correcte manier te volgen is een cruciale factor om tot goede resultaten te komen.