Soul Body Fusion

Home / Soul Body Fusion

Soul Body Fusion

Soul Body Fusion® is een simpele en krachtige energetische techniek, die direct werkt en op een
rustige manier diep doordringt in je systeem. Het helpt je om je ziel volledig in je cellen te brengen en je af te stemmen op je eigen levenskracht.

De frequenties van ons lichaam en onze ziel zijn vaak niet in overeenstemming met elkaar door trauma’s, misbruik, verdriet en teleurstellingen in het leven. Tijdens een Soul Body Fusion® -sessie wordt de ziel uitgenodigd om zich weer helemaal met je lichaam te verbinden en je lichaam bereidt zich voor om deze vibratie van de ziel te integreren. Na de Soul Body Fusion® gaat dit proces door.

Dit klinkt misschien wat ver van mijn bed voor jou, zeker wanneer je niet bekend bent met energetisch werk en niet actief bent op spiritueel gebied. Maar dat hoeft gelukkig ook helemaal niet om de effecten van deze techniek te mogen ervaren. Soul Body Fusion® is geschikt voor iedereen, je hoeft niets te doen of zelfs maar te begrijpen wat er gebeurt. Het enige dat jij hoeft te doen, is aanwezig zijn en het laten gebeuren. Zo simpel is het.

Wat kan je verwachten van een Soul Body Fusion® behandeling?

Bij een Soul Body Fusion® sessie zitten we tegenover elkaar. Ik zal je vragen om je handen met je handpalmen omhoog op je benen te leggen. Ik leg gedurende 10 minuten mijn vingers boven jouw vingers. Tussendoor zal ik je vragen of je dingen ervaart.

Een sessie duurt 2 x 10 minuten met een korte pauze ertussen. Tijdens de sessie wordt je 2 x 10 minuten ondergedompeld in een hoog, geharmoniseerd veld dat je naar een hogere trilling brengt. Terwijl je in dit veld zit komt de energie van je hogere bewustzijn (vaak ziel genoemd) meer in je lichaam. Dit proces wordt Soul Body Fusion® genoemd. Hierdoor kunnen blokkades, emoties en spanningen worden losgelaten en wordt het zelfhelend vermogen van het lichaam versterkt. Je lichaam gaat hierdoor weer beter functioneren en lichaam en geest komen meer in balans.

Wat mensen tijdens de behandeling ervaren verschilt van per persoon, de meeste mensen ervaren een tintelend gevoel wat door hun lichaam trekt en de balans herstelt tussen de linker- en rechterhersenhelft. Na de behandeling voelen veel mensen zich innerlijk blij, opgeladen en meer in contact met hun eigen kracht.

Het is aan te bevelen om 3 sessies in een maand te ontvangen om het proces te verankeren in je lichaam. Je mag deze energietechniek vaker ontvangen, het geeft steeds meer een diepere verankering in je lichaamscellen. Jonette Crowley heeft deze energie ontwikkeld, tot leven gebracht en is wereldwijd verspreid. Een Soul Body Fusion® – sessie kan ook online plaatsvinden, de werkwijze en het mogelijke resultaat zijn hetzelfde.

Een Soul Body Fusion Sessie duurt ongeveer 50 min. en kost 65 euro.