Soulkey Therapy

Home / Soulkey Therapy

Soul Key Therapy

Soulkey Therapy oftewel de Sleutel tot de Ziel. Een zielenreis.

Soulkey Therapy is een moderne vorm van therapie, die verder gaat dan hypnose. Soulkey Therapy combineert regressie – , reïncarnatietherapie – en hypnotherapie en laat je als het ware een reis naar het binnenste van jezelf, je ziel maken. In een Soulkey Therapy sessie werken we via het onderbewustzijn op zielsniveau waar je kennis en inzicht kan verkrijgen over jezelf en jouw leven.

Tijdens een Soulkey Therapy sessie kan je antwoorden krijgen op belangrijke levensvragen zoals:

– Wie ben ik nu werkelijk?
– Wat is mijn doel op aarde?
– Wat is mijn taak/ missie?
– Waarom blijf ik bepaalde situaties telkens opnieuw aan?
– Waarom heb ik bepaalde lichamelijke klachten?

En op alle andere vragen waar je al tijden mee zit, maar geen antwoord op hebt gevonden. Je ziel wijst je het juiste pad dat leidt naar jouw antwoorden. Soulkey Therapy is een geavanceerde vorm van spirituele hypnose, die je ongeacht je geloof of persoonlijke overtuigingen altijd resultaten oplevert.

Een SoulKey Therapy sessie bestaat o.a. uit de volgende onderdelen:

– Ontmoeting met je gids en overleden dierbaren.
– Geavanceerde vorige levens regressie of advanced past life regression.
– Reizen tussen 2 levens in of life between lives.
– Communicatie met je ziel.

Ontmoeting met jouw gids

In een Soulkey Therapy sessie begeleid ik je naar jouw zielsniveau, waarna je terecht komt in jouw persoonlijke zielenruimte. Daar kan je in contact komen met jouw gids. Jouw gids weet alles over jouw leven, jouw doelen en jouw intenties en zal je begeleiden doorheen jouw reis. Jouw gids kan altijd ingeroepen worden voor hulp.

Vorig leven

Aan de hand van jouw vragen kan je tijdens een Soulkey Therapy sessie terecht komen in een vorig leven zodat jij inzichten kan verwerven in het leven dat je nu leidt. Je zal datgene zien en voelen wat je ziel wil dat je ziet of voelt en hetgeen belangrijk is voor jou. De kennis van zielsafspraken die nodig zijn in je huidige leven. De ervaring van het afsluiten van leven – of delen daarvan – die klaar zijn. Het oplossen van trauma’s in die levens, die je huidige leven beïnvloeden. Accepteer de kennis en je neemt alleen de goede lessen, vaardigheden en kennis met je mee terug. Al hetgeen niet meer nodig is, blijft achter. Eventuele belemmerende patronen en emoties kan je dan loslaten. Het is ook mogelijk dat de oorsprong van een lichamelijke klacht in een vorig leven ligt, maar als ziel ben je niet beïnvloed door deze lichamelijke klacht. Dankzij de inzichten die je verwerft tijdens een vorig leven, bestaat de kans dat je klachten verminderen of zelfs verdwijnen.

Leven tussen levens – life between lifes

Tijdens een Soulkey Therapy sessie kan je ook te weten komen wat er gebeurt tussen sterven en opnieuw geboren worden. Door middel van de Life between Life – techniek krijg je direct toegang tot deze tussenfase, ongeacht religie over overtuigingen. In deze tussenfase bestaan een aantal ‘afdelingen’ waar je antwoorden kan vinden. Er bestaat een Spirituele Raad, de levenskeuze kamer, de zielengroep en de bibliotheek. 90% van de mensen die deze reis maken zien deze afdelingen. In dit gedeelte van je reis kan je je opnieuw verbinden met je zielengroep, begeleiding vragen aan de Raad, inzichten opdoen in de oorsprong en het doel van je ziel,….

Communicatie met je ziel

Communicatie en toegang tot de ziel vindt plaats op een spiritueel en zielsniveau waardoor je op een hoger niveau bij jezelf kunt komen. Al deze technieken – in combinatie met andere instrumenten van de Soulkey Therapy – maakt dit een reis, die je leven zal veranderen. Een Soulkey Therapy sessie heeft een stevige impact en kan tot 3u in beslag nemen. Het is aangeraden om de rest van de dag vrij te houden, geen grote inspanningen meer te leveren en alles rustig te laten bezinken. Je ontvangt een audio van de sessie en mijn notities, die ik tijdens de sessie neem. Zo kan je achteraf de sessie herbeluisteren en de verkregen info dieper verwerken.

Waarom een Soulkey Therapy sessie?

Wat je religie of overtuigingen ook zijn, je hebt altijd resultaten, zoals:

– Inzicht in je levenskeuzes.
– Het loslaten van trauma’s.
– Het ontdekken van je levensmissie.
– Contact op zielsniveau en relaties verhelderen.
– Karma transformeren.
– Coaching door je eigen ziel.
– Meer contact met je gevoel en je hart.
– Het zelfherstelend vermogen van je lichaam wordt gestimuleerd.
– Verborgen en vergeten vaardigheden, kennis en talenten worden geactiveerd.

Een Soulkey Therapy duurt 2,5u tot 3u en kost 250 euro.